Búsqueda y gestión de la información : las principales fuentes de información en Ciencia y Tecnología de los Alimentos, y en Veterinaria
Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Veterinària

Data: 2019
Descripció: 61 pag.
Resum: Presentació dels diferents recursos d'informació i eines documentals adreçades als alumnes del doctorat de Ciència i Tecnologia dels Aliments, i Veterinària.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà.
Col·lecció: Fonts d'informació
Document: Recursos docents
Matèria: Fonts d'informació ; Ciència i tecnologia dels aliments ; Veterinària



60 p, 6.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials didàctics > Recursos docents

 Registre creat el 2017-05-11, darrera modificació el 2019-01-18



   Favorit i Compartir