Búsqueda y gestión de la información : las principales fuentes de información en Ciencia y Tecnología de los Alimentos, y en Veterinaria
Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Veterinària

Fecha: 2019
Descripción: 61 pag.
Resumen: Presentació dels diferents recursos d'informació i eines documentals adreçades als alumnes del doctorat de Ciència i Tecnologia dels Aliments, i Veterinària.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Castellà.
Colección: Fonts d'informació
Documento: Recursos docents
Materia: Fonts d'informació ; Ciència i tecnologia dels aliments ; Veterinària



60 p, 6.3 MB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales didàcticos > Recursos docentes

 Registro creado el 2017-05-11, última modificación el 2019-01-18



   Favorit i Compartir