Fuentes de de información en Ciencia y Tecnología de los Alimentos, y en Veterinaria
Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Veterinària

Fecha: 2024
Resumen: Sessió de formació adreçada als estudiants dels programes de doctorat dels graus de Ciència i Tecnologia dels Aliments, i Veterinària, dins del Programa de Formació de Doctors de la UAB.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials i que es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original. Cal que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Castellà
Colección: Fonts d'informació
Documento: Objecte d'aprenentatge
Materia: Fonts d'informació ; Ciència i tecnologia dels aliments ; Veterinària ; Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Veterinària



284 p, 16.2 MB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales didácticos > Recursos docentes

 Registro creado el 2017-05-11, última modificación el 2024-04-10



   Favorit i Compartir