Búsqueda y gestión de la información : las principales fuentes de información en Ciencia y Tecnología de los Alimentos, y en Veterinaria
Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Veterinària

Date: 2019
Description: 61 pag.
Abstract: Presentació dels diferents recursos d'informació i eines documentals adreçades als alumnes del doctorat de Ciència i Tecnologia dels Aliments, i Veterinària.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Castellà.
Series: Fonts d'informació
Document: Recursos docents
Subject: Fonts d'informació ; Ciència i tecnologia dels aliments ; Veterinària



60 p, 6.3 MB

The record appears in these collections:
Learning materials > Teaching resources

 Record created 2017-05-11, last modified 2019-01-18



   Favorit i Compartir