Estratègies de control i decisió en les plantes de tractament d'aigües residuals per a la millora de l'operació
Santín López, Ignacio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)

Títol variant: Estrategias de control y decisión en las plantas de tratamiento de aguas residuales para la mejora de la operación
Títol variant: Control and decision strategies in wastewater treatment plants for operation improvement
Data: 2017
Resum: Investigadors de la UAB publiquen un llibre que ens mostra els beneficis de l'aplicació de l'Enginyeria de control de tractament d'aigües, on s'examina el funcionament de les estacions depuradores d'aigües residuals (EDAR). Per a això s'empren dos models basats en plantes reals habitualment utilitzats en investigacions a nivell internacional amb la finalitat que els lectors puguin reproduir els resultats, alhora que poden implementar les seves pròpies solucions.
Resum: Investigadores de la UAB publican un libro que nos muestra los beneficios de la aplicación de la Ingeniería de control de tratamiento de aguas, donde se examina el funcionamiento de las estaciones depuradoras de aguas residuales (EDAR). Para ello se emplean dos modelos basados en plantas reales habitualmente utilizados en investigaciones a nivel internacional con la finalidad de que los lectores puedan reproducir los resultados, al tiempo que pueden implementar sus propias soluciones.
Resum: Researchers at the UAB publish a book that shows us the benefits of applying water treatment control engineering, which analyses the operation of wastewater treatment plants (WWTPs). The study is carried out in two models based on real plants usually used in international research. Readers can reproduce the results and test their own solutions.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Maig 2017, p. 1-3, ISSN 2014-6388



Català
3 p, 401.1 KB

Español
2 p, 517.6 KB

English
2 p, 506.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2017-05-17, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir