Inline optimization of cheese making using a near infrared light backscatter sensor technology = : Optimización en línea de la fabricación de queso mediante una tecnología óptica de dispersión de la luz de infrarrojo próximo = Optimització en línea de la fabricació de formatge mitjançant una tecnologia òptica de dispersió de llum d'infraroig proper - Abdelgawad Eid, Ahmed Rabiea ; Castillo Zambudio, Manuel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Enceteu un debat sobre qualsevol aspecte d'aquest document.

 Subscriure's to this discussion. You will then receive all new comments by email.

Afegeix un comentari


Un cop identificats, els usuaris autoritzats també hi poden adjuntar fitxers.
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.
          You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>