Estudis de gènere en anglès [100207]
Martín Alegre, Sara
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Additional title: Gender Studies
Date: 2017-18
Abstract: L'assignatura dins la matèria 'Cultura i Societat' La matèria 'Cultura i Societat' pretén profunditzar en la formació dels alumnes que han cursat les matèries bàsiques i nuclears del grau de 'Estudis Anglesos' reforçant el seu coneixement del context sociocultural de tot l'entorn geogràfic de parla anglesa en el passat recent i, especialment, en el present. Aquesta matèria complementària proporciona coneixements i referències fonamentals sobre la societat i la cultura contemporànies en relació a aspectes tan importants com la identitat de gènere, l'evolució de l'Imperi Britànic cap al Post-colonialisme -en entorns asiàtics (Índia), del Pacífic (Austràlia), africans, caribenys i fins i tot nord-americans (Canadà) i també a les pròpies illes Britàniques- i les enriquidores transformacions culturals 1 nord-americans (Canadà) i també a les pròpies illes Britàniques- i les enriquidores transformacions culturals que aquests canvis profunds impliquen, incloent-hi l'emigració i les manifestacions culturals (literatura, ficcions populars, cinema, televisió, altres medis de comunicació, etc. ). La matèria 'Cultura i Societat' complementa específicament la formació rebuda en la matèria bàsica 'Història i Cultura Angleses' essent al mateix temps imprescindible pel conjunt del grau. L'assignatura 'Estudis de Gènere en Anglès' L'estudiant pot triar cursar aquesta assignatura de manera separada o com a part dels Minors de 30 crèdits en 'Literatura i Cultura Angleses' (Pla d'Estudis del Grau Estudis Anglesos) i 'Minor de Gènere'(Minor transversal UAB per tots els Graus, itinerari d'Humanitats). Aquesta assignatura ofereix una introducció a la representació de la identitat de gènere en els textos contemporanis creats en anglès als Estats Units i a la Gran Bretanya, mitjançant la lectura intensiva, l'anàlisi textual i la interpretació crítica, complementada per lectures sobre la teorització del gènere. Resultats d'aprenentatge de l'assignatura En completar l'assignatura, l'estudiant podrà: Participar a nivell C1 en debats presencials i virtuals en anglès, sense incorreccions o errors, sobre temes relatius a la identitat de gènere i la seva representació en anglès. Comunicar-se en anglès, sense incorreccions, amb altres parlants de nivell C1 sobre temes relatius a la identitat de gènere i la seva representació en anglès. Redactar textos expressant una opinió o argumentant una idea en anglès, sense incorreccions, sobre temes relatius a la identitat de gènere i la seva representació en anglès, informats per fonts secundàries. Fer presentacions orals en anglès a nivell C1 sobre temes relacionats amb la identitat de gènere i la seva representació en anglès.
Abstract: On completion of the subject and in relation to gender and its fictional representation in anglophone texts, the student will be able to: Participate at a C1 level in English on virtual and presencial debates Write argumentative texts expressing an opinion, generating academic criticism and raising social awareness Offer oral presentations at C1 level in English.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Estudis anglesos [2500245]
Study plan: Grau en Estudis Anglesos [801]Català
6 p, 93.1 KB

Anglès
6 p, 87.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-07-04, last modified 2018-10-21   Favorit i Compartir