Comptabilitat i Fiscalitat [102102]
Gómez Valls, Francesc
Rizo Gubianas, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Títol variant: Contabilidad y Fiscalidad
Data: 2017-18
Resum: 1. Conèixer els conceptes bàsics de la fiscalitat empresarial. 2. Analitzar les relacions entre la comptabilitat i la fiscalitat en base a l'impost sobre societats. 3. Calcular el resultat comptable i el resultat fiscal 4. Determinar la quota tributària 5. Comptabilitzar l'impost de societats 6. Elaborar els estats comptables vinculats amb la informació sobre l'impost de societats 7. Conèixer els documents fiscals vinculats a la liquidació sobre l'impost de societats. 8. Conèixer la normativa relacionada amb l'IVA 9. Comptabilització de les operacions d'IVA.
Resum: 1. Conocer los conceptos básicos de la fiscalidad empresarial. 2. Analizar las relaciones entre la contabilidad y la fiscalidad en base al impuesto sobre sociedades. 3. Calcular el resultado contable y el resultado fiscal 4. Determinar la cuota tributària 5. Contabilizar el impuesto de sociedades 6. Elaborar los estados contables vinculados con la información sobre el impuesto de sociedades 7. Conocer los docmentos fiscales vinculados a la liquidación del impuesto sociedades. 8. Conocer la normativa relacionada con el IVA 9. Contabilización de las operaciones de IVA.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà
Titulació: Grau en Comptabilitat i Finances [2501231]
Pla d'estudis: Pla d' Estudis de Comptabilitat i Finances [947]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 71.4 KB

Castellà
4 p, 71.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2017-07-07, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir