Treball de Final de Grau [103989]
Fernández Cano, Maria Isabel
Quintanilla Martínez, Manuel
San Rafael Gutiérrez, Sabiniana
Feijoo Cid, Maria
Cònsul Giribet, Maria
Jiménez Pera, Miguel
Sist Viaplana, Xènia
Granel Gimenez, Nina
Coronado Robles, Raquel
Watson Badia, Carolina
Mestres Soler, Olga
Leyva, Juan Manuel
Aguayo Gonzalez, Mariela Patricia
Roldán Merino, Juan Francisco
Blanco Sánchez, Rafaela
Bono Vosseler, Carmen
Arreciado Marañón, Antonia
Manresa Domínguez, Josep Maria
Rueda López, Justo
Téllez Velasco, David
Gomez Ibañez, Rebeca
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Additional title: Trabajo de fin de grado
Date: 2017-18
Abstract: Formular un problema o pregunta de recerca identificant els diferents components de l'enunciat. Realitzar una revisió bibliogràfica sobre la evidència científica que existeix sobre el problema de recerca elegit. Redactar els antecedents o marc teòric, base científica de la pregunta d'investigació. Formular la hipòtesi i els objectius d'investigació. Justificar la utilitat i aplicació dels resultats de la recerca Precisar la metodologia idònia per assolir els objectius de la recerca. Considerar els possibles conflictes ètics Elaborar un pla de treball amb un cronograma que garanteixi que el projecte de recerca és viable en el temps.
Abstract: Formular un problema o pregunta de investigación identificando los diferentes componentes del enunciado. Realizar una revisión bibliográfica sobre la evidencia científica que existe sobre el problema de investigación elegido. Redactar los antecedentes o marco teórico/base científica de la pregunta de investigación. Formular la hipótesis y los objetivos de investigación. Justificar la utilidad y aplicación de los resultados de la investigación. Precisar la metodología idónea para alcanzar los objetivos de la investigación. Considerar los posibles conflictos éticos. Elaborar un plan de trabajo con un cronograma que garantice que el proyecto de investigación es viable en el tiempo.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Infermeria [2500891]
Study plan: Graduat o Graduada en Infermeria [830]Català
5 p, 86.4 KB

Castellà
5 p, 82.9 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-07-14, last modified 2020-02-01   Favorit i Compartir