Prevenció i Promoció de la Salut [43422]
Álvarez Moleiro, Maria
Capdevila Ortis, Lluís
Portell Vidal, Mariona
Cubells Serra, Jenny
Valmayor Safont, Sara
González Gómez de Olmedo, María Paz
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Additional title: Health Prevention and Promotion
Additional title: Prevención y Promoción de la Salud
Date: 2017-18
Abstract: Un cop finalitzat el mòdul l'estudiant hauria de ser capaç de: • Delimitar conceptualment que és la prevenció i la promoció de la salut. Identificar els diferents nivells de c a d a s c u n a d ' e l l e s . • Identificar els diferents determinants que influencien els comportaments de risc i els comportaments p r o m o t o r s d e l a s a l u t . • Elaborar un diagnòstic psicosocial dels problemes de salut . • Aplicar els principals models de planificació, disseny i avaluació de programes de promoció i educació per a la salut individual, grupal i comunitària. • Analitzar críticament diferents programes d'educació, promoció de la salut i prevenció.
Abstract: Una vez finalizado el módulo el/la estudiante debería ser capaz de: Delimitar conceptualmente que es la prevención y la promoción de la salud. Identificar los diferentes niveles de cada una de ellas. Identificar los diferentes determinantes que influencian los comportamientos de riesgo y los comportamientos promotores de la salud. Elaborar un diagnóstico psicosocial de los problemas de salud. Aplicar los principales modelos de planificación, diseño y evaluación de programas de promoción y educación para la salud individual, grupal y comunitaria. Analizar críticamente diferentes programas de educación, promoción de la salud y prevención.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Psicologia General Sanitària [4314949]
Study plan: Màster Universitari en Psicologia General Sanitària [1272]Català
5 p, 84.8 KB

Anglès
Versió reduïda
1 p, 55.9 KB

Castellà
6 p, 89.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-07-14, last modified 2020-08-30   Favorit i Compartir