Estudio comparativo de los cargos administrativos intermedios micénicos y homéricos
Calzado Cantarero, Estefanía
Varias, Carlos, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de l'Antiguitat i de l'Edat Mitjana)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Date: 2017
Description: 33 pag.
Abstract: Este trabajo consiste en describir cargos micénicos relevantes de carácter intermedio, es decir, subordinados al rey, wa-na-ka y al líder del ejército, ra-wa-ke-ta. Se presentan concretamente 5 títulos de ámbito administrativo con tablillas del Lineal B que demuestran sus definiciones. A continuación, otros 3 cargos de ámbito militar para posteriormente compararlos con sus paralelos en los poemas homéricos, Ilíada y Odisea.
Abstract: Aquest treball consisteix en descriure càrrecs micènics rellevants de caràcter intermedi, és a dir, subordinats al rei, wa-na-ka i al líder de l'exèrcit, ra-wa-ke-ta. Es presenten concretament 5 títols d'àmbit administratiu amb tauletes del Lineal B que demostrin les seves definicions. A continuació, altres 3 càrrecs d'àmbit militar per posteriorment comparar-los amb els seus paral·lels als poemes homèrics, Ilíada i Odissea.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Castellà
Studies: Estudis Clàssics [2500243]
Study plan: Grau en Estudis Clàssics [804]
Document: Treball final de grau ; Text
Subject: Lineal B ; Homer ; Píndar ; Evolució ; Caràcter militar



33 p, 1.4 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Philosophy and Letters. TFG

 Record created 2017-07-17, last modified 2022-03-06



   Favorit i Compartir