visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Articles > Articles publicats > Com perceben els ciutadans la presència de substàncies artificials tòxiques als aliments i el seu risc per a la salut? |
Títol variant: | ¿Cómo perciben los ciudadanos la presencia de sustancias artificiales tóxicas en los alimentos y su riesgo para la salud? |
Títol variant: | How do citizens perceive the presence of toxic artificial substances to foods and their health risks? |
Data: | 2017 |
Resum: | Un estudi de l'IMIM i la UAB ha investigat els factors que influeixen en la percepció de la ciutadania sobre qui són els responsables de la presència de substàncies tòxiques als aliments, sobre l'aplicació de les lleis que aspiren a controlar l'exposició humana a aquestes substàncies a Espanya i sobre l'efectivitat d'aquestes lleis. |
Resum: | Un estudio del IMIM y la UAB ha investigado los factores que influyen en la percepción de la ciudadanía sobre quienes son los responsables de la presencia de sustancias tóxicas en los alimentos, sobre la aplicación de las leyes que aspiran a controlar la exposición humana a estas sustancias en España y sobre la efectividad de estas leyes. |
Resum: | A study by IMIM and the UAB has investigated the factors that influence the perception of citizen about who are responsible for the presence of toxic substances in food, on the application of the laws aspire to control human exposure to these substances in Spain and about the effectiveness of these laws. |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: | Català, Castellà i Anglès |
Document: | Article ; divulgació ; Versió publicada |
Publicat a: | UAB divulga, Juliol 2017, p. 1-2, ISSN 2014-6388 |
Català 2 p, 457.1 KB |
Español 2 p, 265.2 KB |
English 2 p, 263.5 KB |