Per citar aquest document: https://ddd.uab.cat/record/179964
Com perceben els ciutadans la presència de substàncies artificials tòxiques als aliments i el seu risc per a la salut?
Pumarega, José (Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques)
Porta, Miquel, 1957- (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Pediatria, d'Obstetrícia i Ginecologia i de Medicina Preventiva)

Data: 2017
Resum: Un estudi de l’IMIM i la UAB ha investigat els factors que influeixen en la percepció de la ciutadania sobre qui són els responsables de la presència de substàncies tòxiques als aliments, sobre l’aplicació de les lleis que aspiren a controlar l’exposició humana a aquestes substàncies a Espanya i sobre l’efectivitat d’aquestes lleis.
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Català
Document: article ; divulgació ; publishedVersion
Publicat a: UAB divulga, Juliol 2017, p. 1-2, ISSN 2014-6388



2 p, 457.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2017-07-25, darrera modificació el 2017-10-12



   Favorit i Compartir