Origen y evolución de la fricativa interdental sorda en la lengua española
Ferreres Marí, Sara
Sánchez Lancis, Carlos, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filologia Espanyola)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Fecha: 2017
Descripción: 35 pag.
Resumen: Este Trabajo Final de Grado constituye un estudio del origen y la evolución de la fricativa interdental sorda en la lengua española. En primer lugar, se analizan las fuentes de procedencia latinas de este fonema español y, a continuación, se describen los diferentes procesos que han tenido lugar en la evolución de este sonido desde el latín vulgar hasta la actualidad. De la misma manera, se han seleccionado una serie de gramáticas y ortografías y diccionarios académicos con el objetivo de conocer las diferentes propuestas normativas relacionadas con este sonido a lo largo de la historia.
Resumen: Aquest Treball Final de Grau constitueix un estudi de l'origen i l'evolució de la fricativa interdental sorda en la llengua espanyola. En primer lloc, s'analitzen les fonts de procedència llatines d'aquest fonema espanyol i, a continuació, es descriuen els diferents processos que han tingut lloc en l'evolució d'aquest so des del llatí vulgar fins a l'actualitat. Així mateix, s'han seleccionat una sèrie de gramàtiques i ortografies i diccionaris acadèmics amb l'objectiu de conèixer les diferents propostes normatives relacionades amb aquest so al llarg de la història.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Castellà
Titulación: Estudis d'Anglès i Espanyol [2501910]
Plan de estudios: Grau en Estudis d'Anglès i Espanyol [836]
Documento: Treball final de grau ; Text
Materia: Orígen ; Evolución ; Fricativa interdental sorda ; Origen ; Evolució



36 p, 626.9 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Filosofía y Letras. TFG

 Registro creado el 2017-08-02, última modificación el 2022-03-06



   Favorit i Compartir