Reconstrucció de les Pintures de la Pia Almoina de Lleida a través de la Realitat augmentada
Moreno Muñoz, Marina
Coromina, Òscar, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Título variante: Reconstrucción de las Pinturas de la Pia Almoina de Lleida a través de la Realidad aumentada
Título variante: Reconstruction mural paiting of Pia Almoina through the augmented reality
Fecha: 2017
Descripción: 58 pag.
Resumen: A través de la realitat augmentada es vol ajudar a imaginar com era la Seu Vella en l'edat mitjana, abans que les tropes de Felip IV la convertissin en caserna militar. La intenció d'aquest projecte és reconstruir part de l'interior de la Canonja a través de la projecció de les pintures de la Pia Almoina. Dotar de color i textures els espais buits i monocroms que dominen actualment. La tecnologia de la realitat augmentada permet completar la realitat a través d'una capa digital i vestir una catedral que reposa nua sobre el turó de Lleida.
Resumen: A través de la realidad aumentada se quiere ayudar a imaginar cómo era la Seu Vella en la edad media, antes de que las tropas de Felipe IV la convirtieran en cuartel militar. La intención de este proyecto es reconstruir parte del interior de la Canónica a través de la proyección de las pinturas de la Pía Almoina. Dotar de color y texturas los espacios vacíos y monocromos que dominan actualmente. La tecnología de la realidad aumentada permite completar la realidad a través de una capa digital y vestir una catedral que reposa desnuda sobre la colina de Lleida.
Resumen: Through the augmented reality, wants to help to imagine how the Seu Vella was in the Middle Ages before the troops of Felip IV converted it into a military barrack. The aim of this project is to make a reconstruction of the inside of the Canonja through the projection of the paintings of Pia Almoina, providing the empty and monochrome spaces with color and textures. The technology of the augmented reality allows to complete the reality with a digital layer and to dress a beautiful cathedral that is resting undressed and quietly over the hill of Lleida.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Comunicació Audiovisual [2501928]
Plan de estudios: Grau en Comunicació Audiovisual [968]
Documento: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Materia: Realitat augmentada ; Patrimoni cultural Protecció ; Patrimoni històric ; Catedral de Lleida ; Seu Vella de Lleida



58 p, 84.9 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Ciencias de la Comunicación. TFG

 Registro creado el 2017-08-04, última modificación el 2022-05-01



   Favorit i Compartir