Treball de Fi de Màster [42892]
Fernández Gallegos, María Rosario
Canalias Reverter, Francesca (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i Biologia Molecular)
Farrés i Vicén, Jaume (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i Biologia Molecular)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Master's Dissertation
Additional title: Trabajo de Fin de Máster
Date: 2017-18
Abstract: L'objectiu principal del Treball de Fi de Màster és que els/les estudiants aprenguin en primera persona el mètode científic. Per a això han de participar en el disseny, la realització i la presentació de resultats d'un projecte d'investigació o de les pràctiques en una empresa. El Treball de Fi de Màster conclou amb l'elaboració d'un treball escrit, i la defensa pública del treball d'investigació que prèviament s'haurà desenvolupat. L'objectiu principal és que l'estudiant pugui integrar el conjunt d'habilitats i competències adquirides en el màster. Per tal de treure'n el màxim de rendiment, el projecte de I+D es desenvoluparà com una extensió de les practiques realitzades en el mòdul professional i de recerca de l'especialitat corresponent. En el treball de fi de màster els/les estudiants han de demostrar que: a) Han adquirit els coneixements en què han estat formats en el màster b) La seva capacitat reflexiva i crítica c) La seva capacitat per plantejar un problema d'investigació, dissenyar un projecte per trobar respostes, analitzar críticament els resultats i arribar a conclusions fonamentades i contrastades. d) Capacitat per exposar i defensar els resultats obtinguts.
Abstract: The main objective of the Final Master is to learn firsthand the scientific method. Thus, the students should participate in the design, implementation and presentation of theresults of a research project or work placement. The Master Thesis involves the preparation of a report, and the public defense of the research work that had previously been developed. The main objective is that the student can integrate the set of skills and competences acquired in the master's degree. In order to get maximum performance, the R & D project will be developed as an extension of the practices carried out in the professional and research module of the corresponding specialty. . The main objective is for the student to integrate a set of skills and competencies acquired during the program. In the Master Thesis the students must demonstrate: a) They have acquired the skills trained in the master b) Their reflective and critical capacity c) Its ability to raise a research problem, design a project to find answers, to critically analyze the results and conclusions based and proven. d) Ability to present and defend the results. 1.
Abstract: El objetivo principal del Trabajo de Fin de Máster es que los estudiantes aprendan en primera persona el método científico. Para ello deben participar en el diseño, la realización y la presentación de resultados de un proyecto de investigación o de las prácticas en una empresa. El Trabajo de Fin de Máster concluye con la elaboración de un trabajo escrito, y la defensa pública del trabajo de investigación que previamente se habrá desarrollado. El objetivo principal es que el estudiante pueda integrar el conjunto de habilidades y competencias adquiridas en el máster. Con el fin de sacar el máximo de rendimiento, el proyecto de I + D se desarrollará como una extensión de las prácticas realizadas en el módulo profesional y de investigación de la especialidad correspondiente. En el trabajo de fin de máster los/las estudiantes deben demostrar que: a) Hanadquirido los conocimientos en los que han sido formados en el máster b) Su capacidad reflexiva y crítica c) Su capacidad para plantear un problema de investigación, diseñar un proyecto para encontrar respuestas, analizar críticamente los resultados y llegar a conclusiones fundamentadas y contrastadas. d) Capacidad para exponer y defender los resultados obtenidos.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: 4313794 [4313794]
Study plan: Màster Universitari en Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina [1153]Català
4 p, 72.9 KB

Anglès
4 p, 72.6 KB

Castellà
4 p, 71.6 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-09-12, last modified 2018-12-22   Favorit i Compartir