Recerca Aplicada [43096]
Feijoo Cid, Maria
Estany Profitós, Anna
Recoder Sellarés, María José
Leyva, Juan Manuel
Navarro Giné, Albert
Vallverdú Segura, Jordi
Selva Olid, Clara
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Additional title: Applied Research
Additional title: Investigación Aplicada
Date: 2017-18
Abstract: Introducció Amb el mòdul de recerca aplicada es pretén que els estudiants adquireixen el coneixement sobre el els marcs teòrics, la metodologia científica i l'ús de la bioestadística que li permetin dissenyar i portar a terme una recerca rigorosa i rellevant en l'àmbit de les ciències de la salut Objectiu general Proporcionar als professionals d'infermeria els elements necessaris en investigació perquè siguin capaços d'aplicar-los per innovar i millorar les cures infermeres des de una perspectiva creativa i innovadora. Objectius específics Demostrar que compren la importància i limitacions de la investigació científica en l'àmbit d'infermeria Diferenciar els tipus de investigació i la metodologia científica aplicada 1 Valorar críticament, identificar i classificar les fonts d'informació científica Elaborar un protocol de investigació, basant-se en la metodologia científica Demostrar que compren les metodologies estadístiques bàsiques utilitzades en els estudis clínics i utilitzar les eines d'anàlisis de la tecnologia computacional moderna.
Abstract: Introduction Main teaching language: Catalan (cat) The aim of the Applied Research module is that students acquire knowledge of the theoretical frameworks, scientific methodology and the use of biostatistics, which will allow them to design and undertake thorough and relevant research in the area of health sciences General Objective Provide nursing professionals with the research elements they need to apply them to innovate and improve nursing care from a creative and innovative perspective. Specific Objectives Show that they understand the importance and limitations of scientific research in nursing 1 Differentiate types of research and applied scientific methodology Critically assess, identify and classify sources of scientific information Prepare a Research protocol based on scientific methodology Show that they understand the basic statistical methodologies used in clinical studies and use modern computational technology analytical tools.
Abstract: Introducción Lengua vehicular mayoritaria: catalán (cat) Con el módulo de Investigación Aplicada se pretende que los estudiantes adquieran el conocimiento sobre los marcos teóricos, la metodología científica y el uso de la bioestadística que les permita diseñar y llevar a cabo una investigación rigurosa y relevante en el ámbito de las ciencias de la salud. Objetivo general Proporcionar a los profesionales de enfermería los elementos necesarios en investigación para que sean capaces de aplicarlos a la innovación y mejora de los cuidados enfermeros desde una perspectiva creativa e innovadora. Objetivos específicos 1 Demostrar que comprende la importancia y limitaciones de la investigación científica en el ámbito de la enfermería. Diferenciar los tipos de investigación y la metodología científica aplicada. Valorar críticamente, identificar y clasificar las fuentes de información científica. Elaborar un protocolo de investigación, basándose en la metodología científica. Demostrar que comprende las metodologías estadísticas básicas utilizadas en los estudios clínicos y utilizar las herramientas de análisis de la tecnología computacional moderna.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: 4315887 [4315887]
Study plan: Màster Universitari en Recerca i Innovació en Cures Infermeres [1347]Català
5 p, 81.7 KB

Anglès
9 p, 101.3 KB

Castellà
5 p, 82.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-09-15, last modified 2018-10-21   Favorit i Compartir