El Registre General d'entrada i sortida de documents. Estudi d'un cas : El Registre General de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda
Munté van Enkhuizen, Karen
Soler Jiménez, Joan, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents

Publicació: Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents 2014
Descripció: 101 p.
Resum: El treball de recerca del Màster en Arxivística i Gestió de Documents de l'ESAGED (Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents) ha consistit en l'estudi i l'avaluació del registre general d'entrades i sortides de documents de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, en fase de producció. A més d'estudiar-ne el context extern i intern s'han auditat les funcionalitats de l'eina tecnològica que gestiona el Registre General. S'explica el desenvolupament de la recerca i els resultats obtinguts. Finalment, es presenten les propostes de millora en fase de producció a fi d'augmentar l'autenticitat i la integritats de les dades, i també unes propostes de conservació del Registre General actual. Paraules clau: Registre General, preservació, base de dades, assentaments, ajuntament, classificació, gestió de documents, dades, informació, fiabilitat, integritat, autenticitat.
Resum: El trabajo de investigación del Máster en Archivística y Gestión de Documentos de l'ESAGED (Escuela Superior de Archivística i Gestión de Documentos) ha consistido en el estudio y la evaluación del registro general de entradas y salidas de documentos del Ayuntamiento de Santa Perpètua de Mogoda, en fase de producción. Además de estudiar el contexto externo e interno se han auditado las funcionalidades de la herramienta tecnológica que gestiona el Registro General. Se explica el desarrollo de la investigación y los resultados obtenidos. Finalmente, se presentan las propuestas de mejora en fase de producción a fin de aumentar la autenticidad y la integridad de los datos, y también unas propuestas de conservación del Registro General actual. Palabras clave: Registro general, preservación, base de datos, asentamientos, ayuntamiento, clasificación, gestión de documentos, datos, información, fiabilidad, integridad, autenticidad.
Resum: This research project for de Master's Degree in Archival Science and Records Management from the Graduate School o Archival Science and Records Management (ESAGED) consisted of studying and assessing the General Register of Record Entry and Exit o Santa Perpètua de Mogoda Town Council, currently in the production phase. In addition to studying the external and internal context, an audit was carried out of the functionalities of the technological tool used to manage the General Register. The project explains the development of the research and the results obtained. Finally, it presents proposed improvements in the production phase to increase the authenticity and integrity of the data, along with conservation proposals for the current General Register. Keywords: General Register, preservation, database, registries, Town Council, classification, records management, data, information, reliability, integrity, authenticity.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents. Treballs fi de màster i de postgrau
Document: masterThesis
Matèria: Gestió dels documents ; Arxius municipals ; Santa Perpètua de Mogoda ; Administració electrònica

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/237963


101 p, 2.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2017-10-16, darrera modificació el 2021-06-20   Favorit i Compartir