El Delta del Llobregat : un tresor natural desconegut
Salomón Navarro, Georgina
Martínez Surinyac, Gabriel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Título variante: El Delta del Llobregat : un tesoro natural desconocido
Título variante: The Llobregat Delta : an unknown natural treasure
Fecha: 2017
Descripción: 94 pag.
Resumen: El Delta del Llobregat és un espai natural de gran importància per la diversitat d'hàbitats que conserva, pel seu punt estratègic dins de la ruta migratòria de les aus i pel fet de ser una de les zones humides més importants de Catalunya. Tot i la gran importància i riquesa que té el Delta, sempre ha estat un espai força desconegut i oblidat. El reportatge pretén mostrar l'atractiu i l'exclusivitat dels seus hàbitats, i ofereix un itinerari per descobrir els espais naturals i la fauna exòtica que amaga el Delta.
Resumen: El Delta del Llobregat es un espacio de gran importancia por la diversidad de hábitats que conserva, por su punto estratégico dentro de la ruta migratoria de las aves, y por el hecho de ser una de las zonas húmedas más importantes de Cataluña. A pesar de la gran importància y riqueza que tiene el Delta, siempre ha sido un espacio bastante olvidado. El reportaje pretende mostrar el atractivo y la exclusividad de sus hábitats, y ofrece un itinerario para descubrir los espacios naturales y la fauna exótica que esconde el Delta.
Resumen: The Llobregat Delta is an important natural environment due to the wide diversity of habitats which it preserves, also for being a strategic place for the birds migratory routes and for the fact that it is considered one of the most important wetland aereas of Catalonia. Despite the importance of Delta, it has always been quite unknown and forgotten. This report aims to show the charming and the exotic wildlife which holds the Delta.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Periodisme [2501933]
Plan de estudios: Grau en Periodisme [971]
Documento: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Materia: Llobregat, Delta del (Catalunya) ; Aspectes ambientals



94 p, 3.4 MB

21 p, 9.4 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Ciencias de la Comunicación. TFG

 Registro creado el 2017-10-19, última modificación el 2022-05-01



   Favorit i Compartir