El Rituximab como tratamiento en las enfermedades autoinmunes / tesis presentada por: Helena Marco Rusiñol ; director de la tesis: Dr. David Jayne, Dr. José A. Ballarín Castan, Dra. Montserrat M. Díaz Encarnación ; tutor de la tesis: Dr. Salvador Benito Valles
Marco Rusiñol, Helena, autor.
Jayne, David, supervisor acadèmic.
Ballarín Castan, José Aurelio, supervisor acadèmic.
Díaz Encarnación, Montserrat Mercedes, supervisor acadèmic.
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina

Imprint: [Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2017.
Description: 1 recurs en línia (219 pàgines)
Note: Tesi 15 mg/día fueron factores de riesgo independientes para desarrollar infecciones severas durante el seguimiento. La dosis de rituximab no se relacionó con la hipogammaglobulinemia ni con las infecciones severas. Tampoco encontramos relación de la hipogammaglobulinemia con las infecciones. Las infecciones fueron frecuentes y la primera causa de muerte. Es clave conocer los factores de riesgo para las infecciones para minimizarlas y poder estar alerta. Recomendamos valorar las inmunoglobulinas previas a la administración del rituximab y realizar controles seriados posteriores con la finalidad de detectar de forma precoz la pequeña proporción de pacientes que pueden realizar una hipogammaglobulinemia severa y persistente requiriendo inmunoglobulinas endovenosas como tratamiento de reposición. Doctorat. Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina. 2017.
Rights: ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
Language: Castellà
Document: Tesis i dissertacions electròniques. ; doctoralThesis ; publishedVersion
Subject: Immunologia ; Malalties ; Infecció ; Tractament
ISBN: 9788449074202

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/10803/456570


220 p, 2.5 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Doctoral theses

 Record created 2018-02-21, last modified 2020-11-15   Favorit i Compartir