Fonts estadístiques per a l'estudi de la població
Solana Solana, A. Miguel
Pascual de Sans, Àngels, 1938-, 1938-
Centre d'Estudis Demogràfics

Imprint: Bellaterra Centre d'Estudis Demogràfics 1995
Abstract: En aquest número es presenta una recopilació de fonts estadístiques generals que poden ser utilitzades per a l'estudi de la població: censos, padrons, anuaris, etc. . . així com tot un seguit de fonts més específiques que proporcionen informació sobre fenòmens com la mortalitat, la fecunditat, l'activitat econòmica i les migracions. Per a realitzar aquesta relació s'han utilitzat tota un sèrie de catàlegs editats pels diversos organismes oficials productors de fonts estadístiques o per altres institucions. Així mateix, per completar aquesta informació ha sigut necessària una consulta de les pròpies fonts a l'abast del públic en les diferents biblioteques universitàries i fons estadístics1. S'ha utilitzat, també, actualitzant-la i completant-la, una recopilació precedent publicada en Papers de Demografia (Nicolau, 1985) on es recollia tot un seguit de fonts estadístiques bàsiques per a l'estudi de la població a Espanya des d'una perspectiva històrica. Els àmbits geogràfics, als que fan referència aquestes fonts, s'han limitat a Espanya, Catalunya, Europa (Comunitat Europea), així com el conjunt mundial. S'ha de destacar, això no obstant, la progressiva ampliació i consolidació de les publicacions estadístiques que estan duent a terme els diversos instituts d'estadística de les comunitats autònomes.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català
Series: Papers de demografia (Centre d'Estudis Demogràfics) ; 95
Document: Working paper
Subject: Demografia ; Mètodes estadístics



31 p, 163.7 KB

The record appears in these collections:
Research literature > UAB research groups literature > Research Centres and Groups (research output) > Social and Legal Sciences > Centre for Demographic Studies (CED-CERCA)
Research literature > Working papers

 Record created 2018-05-28, last modified 2024-03-09



   Favorit i Compartir