Productes Derivats de la Fermentació Alcohòlica [103227]
Saldo Periago, Jordi
Gallardo-Chacón, Joan Josep
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Date: 2018-19
Abstract: Els productes derivats de la fermentació alcohòlica estan amplament representats en moltes cultures a tot el món, i són consumits habitualment. Els productes que conserven un contingut elevat d'etanol en la seva forma final habitualment són consumits només per la població adulta. Existeixen tanmateix d'altres pels que la fermentació alcohòlica és només un estadi intermedi abans de produir el producte final (panificació, vinagres. . . ). Dins de l'assignatura es prendrà la industria del vi com a columna vertebral de les classes teòriques i com a fil conductor del processos emprats en altres productes. Els altres dos productes també importants en el nostre entorn, la cervesa i la sidra, es cobriran més greument. Altres temes auxiliars es desenvoluparan a través de treballs desenvolupats pels estudiants. L'objectiu és que els estudiants coneguin aquesta indústria, que és molt important en el entorn mediterrani, i que desenvolupin les relacions amb els processos industrials, els canvis bioquímics i els processos microbiològics que han estudiat en anys anteriors.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Study plan: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 86.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2018-06-22, last modified 2023-01-29



   Favorit i Compartir