Polítiques sociolaborals [100502]
Recio Andreu, Albert
Arqueros Wood, Marcela
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Additional title: Socio-employment Policy
Additional title: Políticas sociolaborales
Date: 2018-19
Abstract: Polítiques Sociolaborals es una assignatura orientada al coneixement i l'anàlisi de les polítiques públiques que incideixen en el mercat laboral i la vida quotidiana. Es en part una visió complementària de la que s'obté en l'Estudi de l'Economia Laboral. Es tracta d'analitzar els problemes i dilemes que genera la vida laboral, de conèixer les polítiques que es desenvolupen com a resposta a aquesta problemàtica, d'analitzar els efectes que generen aquestes polítiques sobre el funcionament de l'activitat laboral i les condicions de vida de la població en general. Com objectius explícits de l'assignatura destaquem: 1 El coneixement i avaluació de les problemàtiques que justifiquen l'aplicació de polítiques 2 El coneixement de les característiques i punts crítics de les principals polítiques sociolaborals, aprenent a conceptualitzar els seus objectius i mecanismes 3 Aprendre a avaluar els efectes d'aquestes polítiques, com interactuant amb l'entorn en el que s'apliquen, com interaccionen unes polítiques amd d'altres 4 Aprendre a discutir els continguts, objectius i impactes de les propostes polítiques a fi de poder fer un anàlisi racional de les mateixes 5 Aprendre a comparar diferents modelsde polítiques 1 5 Aprendre a comparar diferents modelsde polítiques.
Abstract: Socio Labour Policies is devoted to analyze the public policies that influence Labour Markets. It is complementary of Labour Economics Its specific goals are: - The knowledge of the needs to regulate and to organize public policies in Labour Market - The main traits and critical aspects of social and labour policies -To learn the effects of these policies and their influence on labour and social conditions - To learn how to analyze the proposals of new policies - To learn the differnces between policies.
Abstract: Políticas Sociolaborales es una asignatura orientada al conocimiento y el análisis de las políticas públicas que inciden en el mercado laboral y la vida cotidiana. En parte una visión complementaria de la que se obtiene en el Estudio de la Economía Laboral. Se trata de analizar los problemas y dilemas que genera la vida laboral, de conocer las políticas que se desarrollan como respuesta a esta problemática, de analizar los efectos que generan estas políticas sobre el funcionamiento de la actividad laboral y las condiciones de vida de la población en general. Como objetivos explícitos de la asignatura destacamos: 1 El conocimiento y evaluación de las problemáticas que justifican la aplicación de políticas 2 El conocimiento de las características y puntos críticos de las principales políticas sociolaborales, aprendiendo a conceptualizar sus objetivos y mecanismos 3 Aprender a evaluar los efectos de estas políticas, como interactuando con el entorno en el que se aplican, como interaccionan unas políticas con otras 4 Aprender a discutir los contenidos, objetivos e impactos de las propuestas políticas con objeto de poder hacer un análisis racional de las mismas 5 Aprender a comparar diferentes modelos de políticas 1.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Relacions Laborals [2500258]
Study plan: Grau en Relacions Laborals [806]Català
7 p, 87.1 KB

Anglès
4 p, 73.5 KB

Castellà
6 p, 84.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-06-29, last modified 2018-10-20   Favorit i Compartir