Avaluació Psicològica Clínica en Adults [102545]
Deus Yela, Juan
Clusa Gironella, David
Devi Bastida, Josep
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Títol variant: Evaluación Psicológica Clínica en Adultos
Data: 2018-19
Resum: Aquesta assignatura forma part de la matèria de formació optativa, de la menció de Psicologia Clínica d'Adults, anomenada "Psicologia Clínica d'Adults" que està ubicada al quart curs del Grau de Psicologia. Aquesta assignatura es planteja com a objectiu general que l'estudiant sigui capaç d'identificar i delimitar el procediment i/o tècniques d'avaluació en psicologia clínica d'adults que han de ser utilitzats, més adientment, d'acord al cas plantejat en l'àmbit clínic. Més concretament els objectius específics de l'assignatura són: 1. Adquirir els coneixements bàsics sobre el procés d'avaluació en psicologia clínica d'adults: entrevista, diagnòstic diferencial i pressa de decisions en el procés avaluatiu psicològic establert. 2. Adquirir els coneixements bàsics sobre les peculiaritats de l'avaluació psicològica clínica per diferents trastorns mentals en psicologia clínica d'adults. 3. Conèixer els instruments i tècniques d'avaluació més freqüentment emprats en l'àmbit clínic d'adults: criteris de selecció, normes d'administració i correcció i interpretació clínica dels resultats 4. Familiaritzar-se amb el procediment d'elaboració d'un informe psicològic clínic en adults.
Resum: Esta asignatura forma parte de la materia de formación optativa, de la mención de Psicología Clínica de Adultos, llamada "Psicología Clínica de Adultos" que está ubicada en el cuarto curso del Grado de Psicología. Esta asignatura se plantea como objetivo general que el estudiante sea capaz de identificar y delimitar el procedimiento y/o técnicas de evaluación en psicología clínica de adultos que deben ser utilizados, más adecuadamente, de acuerdo al caso planteado en el ámbito clínico. Más concretamente los objetivos específicos de la asignatura son 1. Adquirir los conocimientos básicos sobre el proceso de evaluación en psicología clínica de adultos: entrevista, diagnóstico diferencial y toma de decisiones en el proceso evaluativo establecido. 2. Adquirir los conocimientos básicos sobre las peculiaridades de la evaluación clínica para diferentes trastornos mentales en psicología clínica de adultos. 3. Conocer los instrumentos y técnicas de evaluación más frecuentemente empleados en el ámbito clínico: criterios de selección, normas de administración y corrección e interpretación clínica de los 1 clínico: criterios de selección, normas de administración y corrección e interpretación clínica de los r e s u l t a d o s . 4. Familiarizarse con el procedimiento de elaboración de un informe clínico.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Psicologia [2502443]
Pla d'estudis: Grau en Psicologia [954]Català
7 p, 98.3 KB

Castellà
7 p, 103.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-06-29, darrera modificació el 2021-05-10   Favorit i Compartir