Dret del Treball i de la Seguretat Social II [102291]
Esteban Legarreta, Ricardo
Calzada Balcells, Maria Teresa
Feijóo Rey, Maria José
Pérez Pérez, Jorge
Gutiérrez Colominas, David
Pastor Martínez, Albert
Solà Monells, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Additional title: Employment and Social Security Law II
Additional title: Derecho del Trabajo y de la Seguridad Social II
Date: 2018-19
Abstract: Dret del Treball i de la Seguretat Social II és una assignatura que s'imparteix al segon quadrimestre del tercer any de grau a, a partir dels coneixements assolits dels elements estructurals de la matèria que han estat objecte d'estudi a l'assignatura Dret del Treball i de la Seguretat Social I. Es tracta d'una assignatura que desenvolupa el règim jurídic de l'accés a l'ocupació, de la contractació laborals, dels drets i deures dels treballadors assalariats, dels poders de direcció i organització empresarial, del règim del salari i del temps de treball, la modificació, la suspensió i l'extinció de la relació laboral.
Abstract: Derecho del Trabajo y de la Seguridad Social II es una asignatura que se imparte al segundo cuatrimestre del tercer año de carrera, a partir de los conocimientos logrados de los elementos estructurales de la materia que han sido objete de estudio a la asignatura Derecho del Trabajo y de la Seguridad Social I. Se trata de una asignatura que desarrolla el régimen jurídico del acceso al empleo, de la contratación laboral, de los derechos y deberes de los trabajadores asalariados, de los poderes de dirección y organización empresarial, así como el régimen salarial, el tiempo de trabajo, la modificación, la suspensión y la extinción de la relación laboral. También se aborda la regulación de las relaciones laborales especiales.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Dret [2500786]
Study plan: Grau en Dret [949]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
12 p, 93.6 KB

Anglès
Versió reduïda
7 p, 70.8 KB

Castellà
13 p, 95.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2018-07-06, last modified 2024-04-06



   Favorit i Compartir