Llenguatges i contextos I [103699]
Campà, Angels
Panyella Ferreres, Ramon
Pérez i Vallverdú, Eulàlia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Languages and Contexts I
Títol variant: Lenguajes y contextos I
Data: 2018-19
Resum: Aquesta assignatura és la primera que troba l'alumnat en la matèria «Ensenyament i aprenentatge de les llengües», i proporciona uns coneixements que serviran de fonament per a les altres assignatures. Objectius: Oferir una perspectiva àmplia dels coneixements implicats en l'ús i l'aprenentatge de les llengües Afavorir la col·laboració dels i les docents de totes les llengües en la consecució dels objectius de formació lingüística Ajudar a desenvolupar estratègies per a continuar aprenent de manera autònoma fora de l'aula Comprendre textos del currículum d'Educació Primària en llengua francesa Analitzar els textos literaris com a base de les possibilitats expressives de la llengua.
Resum: This course is the first to find students on the subject "Teaching and learning of languages" and provides knowledge that will serve as the foundation for other subjects. Objectives: -Offering a broad perspective of the knowledge involved in the use and learning of languages -Encouraging collaboration of teachers of all languages in achieving the objectives of language training -Help develop strategies to continue to learn independently outside the classroom -Understand texts curriculum of primary education in French - Analyze literary texts as a basis for the expressive possibilities of language.
Resum: Esta asignatura es una de las primeras que cursan los alumnos en la materia «Enseñanza y aprendizaje de las lenguas» y proporciona unos conocimientos que servirán de fundamento para las otras asignaturas. Objetivos: Ofrecer una perspectiva amplia de los conocimientos implicados en el uso y el aprendizaje de las lenguas. Favorecer la colaboración de los docentes de las dos lenguas en la consecución de los objetivos de formación lingüística. Ayudar a desarrollar estrategias para seguir aprendiendo de manera autónoma fuera del aula. Comprender textos del currículo de Educación Primaria en lengua francesa. Analizar los textos literarios como base de las posibilidades expresivas de la lengua.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Educació primària [2500798]
Pla d'estudis: Grau en Educació Primària [896]Català
9 p, 94.2 KB

Anglès
8 p, 86.3 KB

Castellà
8 p, 85.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-06, darrera modificació el 2022-06-07   Favorit i Compartir