Cultura, Societat i Salut [101778]
Bernabeu Tamayo, Maria Dolores
Casino Antón, Jorge
Giménez Díez, David
Leyva-Moral, Juan M
Checa Jiménez, Caterina
García-Sierra, Rosa
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Títol variant: Cultura, sociedad y salud
Data: 2018-19
Resum: OBJECTIUS GENERALS Identificar com la cultura i la societat influeixen en la salut de les persones. OBJECTIUS ESPECÍFICS Analitzar el conceptes bàsic sobre cultura, societat, comunitat Explicar processos de medicalització Identificar com les desigualtats socials influiexen en la salut de les persones Descriure els rols professionals i la competència clinico-cultural L'assignatura, té una estreta relació de complementarietat amb alguns temes de les assignatures de Metodologia Científica i Bioestadística, aquesta serà utilitzada per entendre la lectura crítica dels articles cercats.
Resum: OBJETIVOS GENERALES Identificar como la cultura y la sociedad influyen en la salud de las personas. OBJECTIVOS ESPECÍFICOS Analizar los conceptos básicos sobre cultura, sociedad, comunidad. Explicar procesos de medicalización. Identificar como las desigualdades sociales influyen en la salud de las personas. Describir los roles profesionales y la competencia clínico-cultural. La asignatura mantiene una estrecha relación de complementariedad con algunos temas de las asignaturas de Metodología Científica y Bioestadística, que se utilizarán para entender la lectura crítica de los artículos que se leerán.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà
Titulació: Infermeria [2500891]
Pla d'estudis: Grau en Infermeria [830]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 90.0 KB

Castellà
6 p, 86.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-06, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir