Cervell i Conducta [102860]
Gimenez-Llort, Lydia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Additional title: Cerebro y Conducta
Date: 2018-19
Abstract: L'assignatura Cervell i Conducta s'imparteix al segon curs del Grau de Medicina. L'objectiu general de l'assignatura és oferir un panorama introductori de les Neurociències de la conducta i les funcions mentals: el camp conegut com Neurociència Cognitiva. L'assignatura explora els sistemes neurals que mitjancen les funcions cognitives normatives i les alteracions mentals. Els continguts parteixen dels coneixements que els estudiants del cicle clínic de Medicina han incorporat amb la Neuroanatomia, la Neurofisiologia, la Farmacologia i la Psicologia, i els enmarca en l'entorn de la neurociència cognitiva i la salut mental. L'assignatura pretén servir, per tant, com a pòrtic i complement alhora de la Neurologia i la Psiquiatria.
Abstract: La asignatura Cerebro y Conducta se imparte en el segundo curso del Grado de Medicina. El objetivo general de la asignatura es ofrecer un panorama introductorio de las Neurociencias de la conducta y las funciones mentales: el campo conocido como Neurociencia Cognitiva. La asignatura explora los sistemas neurales que median las funciones cognitivas normativas y las alteraciones mentales. Los contenidos parten de los conocimientos que los estudiantes del ciclo clínico de Medicina han incorporado con la Neuroanatomía, la Neurofisiología, la Farmacología y la Psicología, y los enmarca en la neurociencia cognitiva y la salud mental. La asignatura pretende servir, por tanto, como pórtico y al mismo tiempo, complemento de la Neurología y la Psiquiatría.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Medicina [2502442]
Study plan: Grau en Medicina [1192]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 86.3 KB

Castellà
6 p, 86.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2018-07-06, last modified 2023-07-02



   Favorit i Compartir