Història d'Àsia [101520]
Chen, Chiao-In
Del Río Morillas, Miguel Ángel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Título variante: Historia de Asia
Fecha: 2018-19
Resumen: "Història d'Àsia" és una assignatura de 6 crèdits que forma part de la matèria d'Història del Grau d'Estudis d'Àsia Oriental. S'integra en els continguts de la formació bàsica programada per a l'alumnat de primer curs, com una assignatura generalista i introductòria per a les assignatures que se seguiran en cursos posteriors ("Història premoderna de l'Àsia Oriental", "Història Moderna i Contemporània de l'Àsia Oriental" ). L'assignatura estudia les bases de la disciplina històrica, les relacions i interaccions historicoculturals Europa-Àsia i els principals processos socials i fets culturals que se'n deriven.
Resumen: "Historia de Asia" es una asignatura de 6 créditos que forma parte de la materia de Historia del Grado de Estudios de Asia Oriental. Se integra en los contenidos de la formación básica programada para el alumnado de primer curso, como una asignatura generalista e introductoria para las asignaturas que se seguirán en cursos posteriores ("Historia premoderna de Asia Oriental", " Historia Moderna y Contemporánea de Asia Oriental"). La asignatura estudia las bases de la disciplina histórica, las relaciones e interacciones histórico-culturales Europa-Asia y los principales procesos sociales y hechos culturales que se derivan.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Estudis d'Àsia Oriental [2500244]
Plan de estudios: Grau en Estudis d'Àsia Oriental [823]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 87.6 KB

Castellà
5 p, 87.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-07-13, última modificación el 2023-01-29



   Favorit i Compartir