Projectes musicals en educació infantil [102008]
Viladot Vallverdu, Laia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Additional title: Musical Projects in Early Childhood Education
Additional title: Proyectos musicales en educación infantil
Date: 2018-19
Abstract: Contextualització L'assignatura mostrarà l'àrea de música com a nucli generador que promou projectes i activitats interdisciplinàries a l'etapa infantil. Objectius formatius Conèixer i desenvolupar en primera persona la metodologia de treball per projectes en relació a l'àrea de música Descobrir relacions que es poden establir entre la música (o art sonor) i altres àrees de coneixement. Adquirir eines per al disseny de projectes tenint en compte la naturalesa del fet musical i les relacions amb altres àrees en el context de l'etapa 0-6.
Abstract: Contextualization The subject will show the music area as a generating nucleus that promotes interdisciplinary projects and activities in the childhood stage. Formative objectives • Know and develop in first person the Project based methodology in relation to the music area • Discover relationships that can be established between music (or sound art) and other areas of knowledge. • Acquire tools for project design taking into account the naturalness of the musical fact and the relationships with other areas in the context of stage 0-6.
Abstract: Contextualitzación La asignatura mostrará el área de música como núcleo generador que promueve proyectos y actividades interdisciplinarias en la etapa infantil. Objetivos formativos Conocer y desarrollar en primera persona la metodología de trabajo por proyectos en relación con el área de música Descubrir relaciones que se pueden establecer entre la música (o arte sonoro) y otras áreas de conocimiento. Adquirir herramientas para el diseño de proyectos teniendo en cuenta la naturalesa del hecho musical y las relaciones con otras áreas en el contexto de la etapa 0-6.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Educació Infantil [2500797]
Study plan: Grau en Educació infantil [847]Català
5 p, 80.1 KB

Anglès
5 p, 80.6 KB

Castellà
5 p, 79.6 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-07-13, last modified 2018-10-20   Favorit i Compartir