Traducció inversa especialitzada (català-anglès) [101307]
Kelso, Fiona Megan
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Títol variant: Traducción inversa especializada (catalán-inglés)
Data: 2018-19
Resum: L'objectiu principal d'aquesta asignatura és de desenvolpuar competències en la traducció de texts especialitzats cap a un idioma no nadiu. Destaca l'ús de tecnologies de la traducció com a eines per millorar la competència traductora. L'estudiantat rep instrucció en recopilar i consultar corpora a través de programmari com ara l'Antconc, i ha de fer servir eines de traducció asistida. S'adquireix competències relacionades amb la traducció, la cerca i l'ús de recursos i també treballar en equip. Durant l'asignatura es treballa texts de 3 arees d'especialitat. Per exemple, texts medics, jurídics o financers.
Resum: El objetivo principal de esta asignatura es de desarrollar competencias en la traducción de textos especializados hacia un idioma no nativo. Destaca el uso de tecnologías de la traducción como herramientas para mejorar la competencia traductora. El alumnado recibe instrucción en la compilación y consultación de corpora a través del software de concordancia y traducción como Antconc y programas de traducción asistida. Se adquiere competencias relacionadas con la traducción, la búsqueda de recursos y el trabajo en equipo. Durante la asignatura se trabaja textos en 3 campos de especialización. Por ejemplo, textos médicos, jurídicos y financieros.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà
Titulació: Traducció i Interpretació [2500249]
Pla d'estudis: Grau en Traducció i Interpretació [822]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 89.1 KB

Castellà
7 p, 89.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-13, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir