Producció i Sanitat de Bovins [103966]
Calsamiglia Blancafort, Sergio
Ferret Quesada, Alfred
Martínez Martínez, Jorge
Casellas Vidal, Joaquín
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2018-19
Resum: És una assignatura de cinquè curs, optativa, de l'àrea de producció animal, amb vocació integradora i professionalitzadora. El principal objectiu es posar a l'estudiant davant de les problemàtiques habituals en les explotacions bovines, integrant els aspectes de producció (animals, maneig, instal·lacions, producció de farratges), sanitaris (control i prevenció) i econòmics (costos i rendibilitat). Els seus objectius formatius són: L'aplicació i integració dels principis de producció del boví après al llarg del grau, amb èmfasi en les interaccions entre l'alimentació, la reproducció, la salut i les instal·lacions i confort i el benestar animal L'aplicació i integració dels principis de l'epidemiologia, el control i la prevenció de patologies. L'aplicació dels principis d'economia del procés productiu El desenvolupament de la capacitat analítica per diagnosticar i prioritzar els problemes presents en una explotació.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Veterinària [2502445]
Pla d'estudis: Grau en Veterinària [955]



Català
4 p, 79.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-13, darrera modificació el 2018-10-20



   Favorit i Compartir