L'assistència sexual i la seva comparativa amb la prostitució dins el marc legal espanyol i europeu
Bombi Arrieta, Blanca
Garrido Gaitán, Elena, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Date: 2018
Description: 194 pag.
Abstract: Amb la present recerca es pretén aclarir el rol de la figura professional de l'assistent/a sexual a Espanya. A partir de la seva conceptualització i la regulació espanyola, i comparant amb com aquest mateix fenomen és tractat a la resta d'Europa, es vol realitzar una comparativa amb la figura professional de la prostitució per resoldre la incertesa de si es podrien encabir en la mateixa categoria professional, i, per tant, regular dins el mateix marc legal.
Abstract: In the present investigation, we intend to clarify the role of the professional figure of the sexual assistant in Spain. From its conceptualization and Spanish regulation, and comparing how this same phenomenon is treated in the rest of Europe, we want to make a comparison with the professional figure of prostitution to resolve the uncertainty of whether they could be included in the same professional category, and, therefore, regulate within the same legal framework.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. Creative Commons
Language: Català
Studies: Criminologia [2500257]
Study plan: Grau en Criminologia [805]
Document: bachelorThesis ; Text
Subject: Assistència sexual ; Prostitució ; Regulació ; Diversitat funcional ; Sex assistance ; Prostitution ; Regulation ; Disability194 p, 2.1 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Law Faculty. TFG

 Record created 2018-07-17, last modified 2020-08-08   Favorit i Compartir