Sistemes Integrats de Gestió [102147]
Bosch Dalmau, Ramon
Verge Mestre, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Sistemas Integrados de Gestión
Date: 2018-19
Abstract: Els sistemes d'informació en l'empresa i les tecnologies que els suporten s'interrelacionen amb les diverses àrees funcionals (producció, recursos humans, comptabilitat, finances i màrqueting) i doten l'organització d'una flexibilitat i capacitat de resposta vital per la seva competitivitat. Per això, és necessari formar professionals amb coneixements empresarials i econòmics que, no només dominin els processos tecnològics de la gestió de la informació a les organitzacions, sinó que també siguin capaços d'integrar aquests coneixements per ajudar a l'organització a assolir els seus objectius i missions, millorant el control de gestió; la qualitat i quantitat d'informació disponible per a la presa de decisions; i formulant noves propostes de generació de valor. Per tant, l'objectiu bàsic de l'assignatura és donar una visió molt clara del paper que juguen els ERP's en la gestió empresarial, com aporten valor al negoci, quines són les dificultats més habituals en la seva implementació i com millorar les probabilitats que sigui realment un èxit. 1.
Abstract: Los sistemas de información en la empresa y las tecnologías que los soportan se interrelacionan con las diversas áreas funcionales (producción, recursos humanos, contabilidad, finanzas y marketing) y dotan la organización de una flexibilidad y capacidad de respuesta vital para su competitividad. Por ello, es necesario formar profesionales con conocimientos empresariales y económicos que, no sólo dominen los procesos tecnológicos de la gestión de la información en las organizaciones, sino que también sean capaces de integrar estos conocimientos para ayudar a la organización a alcanzar sus objetivos y misiones, mejorando el control de gestión; mejorando la calidad y cantidad de información disponible para la toma de decisiones, y formulando nuevas propuestas de generación de valor. Por tanto, el objetivo básico de la asignatura es ofrecer una visión muy clara del papel que juegan los ERP 's en la gestión empresarial, como aportan valor al negocio, cuáles son las dificultades más habituales en su implementación y cómo mejorar las probabilidades de que sea realmente un éxito. 1.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Empresa i Tecnologia [2501232] ; Gestió Aeronàutica [2501233]
Study plan: Grau en Gestió Aeronàutica [829] ; Graduat o Graduada en Empresa i Tecnologia [948]Català
6 p, 86.7 KB

Castellà
6 p, 86.9 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-07-20, last modified 2020-02-01   Favorit i Compartir