Menjar Preparat i Restauració Col·lectiva [103963]
Rodríguez Jerez, José Juan
Ripolles Avila, Carolina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2018-19
Resumen: 1. Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques. 2. Demostrar que coneix les bases fonamentals en el disseny higiènic de les instal·lacions. 3. Identificar els diferents sistemes d'avaluació de la seguretat alimentària aplicades a les instal·lacions. 4. Demostrar que coneix els diferents equipaments utilitzables a en restauració col·lectiva. 5. Interpretar la composició nutricional dels plats elaborats i el seu paper en la salut dels individus. 6. Discriminar la informació rellevant en matèria de seguretat dels aliments. 7. Analitzar els efectes i la influència de la tecnologia en el valor nutricional dels aliments.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] ; Veterinària [2502445]
Plan de estudios: Grau en Veterinària [955] ; Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]



Català
5 p, 77.8 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-07-27, última modificación el 2018-10-20



   Favorit i Compartir