"El camí cap a les Smart Cities no té retorn, cal canviar els models energètic i de consum actuals"
Conesa, Pilar (Smart City Expo World Congress)

Títol variant: "El camino hacia las Smart Cities no tiene retorno, hace falta cambiar los modelos energéticos y de consumo actuales"
Data: 2015
Resum: Pilar Conesa és pionera en l'impuls de les Smart Cities i es defineix com una apassionada de la innovació. Actualment directora de l'Smart City Expo, al llarg de la seva trajectòria ha ocupat diversos càrrecs directius en companyies del sector TIC i organismes públics. A finals d'any va oferir una conferència en un fòrum sobre tecnologies per a les ciutats organitzat pel Parc de Recerca UAB i l'Ajuntament de Sabadell.
Resum: Pilar Conesa es pionera en el impulso de las Smart Cities y se define como una apasionada de la innovación. Actualmente directora del Smart City Expo, a lo largo de su trayectoria ha ocupado diversos cargos directivos en compañías del sector TIC y organismos públicos. A finales de año ofreció la conferencia "Tendencias y oportunidades para las empresas del sector de las Smart Cities" en un foro sobre tecnologías para las ciudades organizado por el Parc de Recerca UAB y el Ayuntamiento de Sabadell.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Gener 2015, p. 1-3 (Entrevistes) , ISSN 2014-6388



Català
3 p, 191.0 KB

Español
3 p, 145.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2018-09-12, darrera modificació el 2022-02-06



   Favorit i Compartir