Treball de Final de Màster [43626]
Cervelló Autuori, Josep
de Rueda Roige, Francesc Josep
Orriols Llonch, Marc
Molinero Polo, Miguel Angel
Diego, Andrés
Lull Garcia, Jose
Díaz-Iglesias Llanos, Lucía
Vidal Palomino, Jordi

Títol variant: Trabajo de Fin de Máster
Data: 2018-19
Resum: L'objectiu d'aquest mòdul del màster és doble: 1) Capacitar l'estudiant per l'ús dels mètodes i tècniques del treball científic en egiptologia, facilitar-li el coneixement i l'accés als instruments i fons bibliogràfics i webgràfics propis de la disciplina (repertoris de fonts, obres de referència, literatura primària i secundària. . . ) i introduir-lo en la història de la disciplina i en els principals debats teòrics i metodològics del passat i del present. Aquestes habilitats i coneixements s'impartiran en el marc de la matèria Metodologia de la recerca egiptològica. 2) Tutoritzar la confecció del Treball de Fi de Màster de l'estudiant, que consistirà en l'elaboració d'un article egiptològic d'alta especialització, d'unes 40 pàgines de extensió màxima i amb un aparell crític ben organitzat i desenvolupat, que podrà consistir tant en un detallat estat de la qüestió sobre una problemàtica egiptològica determinada com en un treball de recerca original sobre un tema concret. En ambdós casos, la temàtica serà 1 determinada com en un treball de recerca original sobre un tema concret. En ambdós casos, la temàtica serà definida de comú acord entre l'estudiant i el professor tutor del treball. El TFM comportarà necessàriament a més l'ús dels mètodes i tècniques del treball egiptològic i de les TIC, l'anàlisi directa de fonts textuals, iconogràfiques i/o arqueològiques, i la consulta de repertoris de fonts, obres de referència en la disciplina i literatura primària i secundària.
Resum: El objetivo de este módulo del máster es doble: 1) Capacitar al estudiante para el uso de los métodos y técnicas del trabajo científico en egiptología, facilitarle el conocimiento y el acceso a los instrumentos y fondos bibliográficos y webgráficos propios de la disciplina (repertorios de fuentes, obras de referencia, literatura primaria y secundaria. . . ) e introducirle en la historia de la disciplina y en los principales debates teóricos y metodológicos del pasado y del presente. Estas habilidades y conocimientos se impartirán en el marco de la materia Metodología de la investigación egiptológica. 2) Tutorizar la confección del Trabajo de Fin de Máster del estudiante, que consistirá en la elaboración de un artículo egiptológico de alta especialización, de unas 40 páginas de extensión máxima y con un aparato crítico bien organizado y desarrollado, que podrá consistir tanto en un detallado estado de la cuestión sobre una problemática egiptológica determinada como en un trabajo de investigación original sobre un tema concreto. 1 problemática egiptológica determinada como en un trabajo de investigación original sobre un tema concreto. En ambos casos, la temática será definida de común acuerdo entre el estudiante y el profesor tutor del trabajo. El TFM comportará necesariamente asimismo el uso de los métodos y técnicas del trabajo egiptológico y de las TIC, el análisis directo de fuentes textuales, iconográficas y/o arqueológicas, y la consulta de repertorios de fuentes, obras de referencia en la disciplina y literatura primaria y secundaria.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: CatalàCatalà
5 p, 82.1 KB

Castellà
5 p, 82.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-09-14, darrera modificació el 2021-06-19   Favorit i Compartir