Stories: Ideació, preproducció i pla de continguts de social-media per una ficció seriada
Barbosa Sanz, Cristina
Gallegos Márquez, Javier
San Isidoro López, Victòria
Coromina, Oscar, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Additional title: Stories: Ideación, preproducción y plan de contenidos de social-media para una ficción seriada
Date: 2018
Description: 402 pag.
Abstract: Stories és un projecte seriat que pertany al gènere dramedy. El seu atribut més característic es l'ús de les xarxes socials i elements transmedia en el desenvolupament de la trama. La narració està indicada per un target juvenil el qual es convertirà en prosumidor, decidint l'evolució de la historia. Això ho farà a través dels perfils oficials dels personatges a les xarxes socials. Aquest projecte conté tots els documents necessaris de la creació i preproducció de la serie, fins al moment previ de la producció audiovisual.
Abstract: Stories es un proyecto seriado que pertenece al género de las dramedy. Su característica principal es el uso de las redes sociales y de elementos transmedia en el desarrollo de la trama. La narración va dirigida a un target juvenil que se convertirá en prosumidor, decidiendo la evolución de la historia. Esto lo harán a través de los perfiles oficiales de los personajes en las redes sociales. Este proyecto contiene todos los documentos necesarios de la creación y preproducción de la serie, hasta el momento previo de la producción audiovisual.
Abstract: Stories is a serial project that belongs to the dramedy genre. Its main characteristic is the use of social networks and transmedia elements in the development of the plot. The narrative is aimed at a youth target that will become a prosumer, deciding the evolution of history. This will be done through the official profiles of the characters in social networks. This project contains all the necessary documents of the creation and preproduction of the series, until the previous moment of the audiovisual production.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Castellà
Studies: Comunicació Audiovisual [2501928]
Study plan: Grau en Comunicació Audiovisual [968]
Document: Treball de projecte ; bachelorThesis ; Text
Subject: Xarxes socials en línia ; Comèdia ; Mitjans de comunicació de massa ; Sitcom ; Ficció ; Transmedia402 p, 10.4 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Communication Studies. TFG

 Record created 2018-09-21, last modified 2021-07-31   Favorit i Compartir