Proposta d'un curs d'Educomunicació a l'aula de sisè de primària
Pons Haro, Ariadna
Montoya Vilar, Norminanda, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Fecha: 2018
Descripción: 76 pag.
Resumen: El projecte professional "Proposta d'un curs d'Educomunicació a l'aula de sisè de primària" formula la planificació anual d'una assignatura extraescolar de Comunicació Audiovisual dirigida a l'alumnat de sisè de primària. La planificació inclou vuit unitats didàctiques de diferents especialitats de la Comunicació Audiovisual, que són: "Introducció a la Comunicació Audiovisual", "El llenguatge audiovisual", "La ràdio", "El cinema", "La televisió", "La publicitat" i "Plataformes web i xarxes socials". També s'inclou una mostra de l'experiència d'aplicar una de les unitats en un entorn educatiu real.
Resumen: El proyecto profesional "Propuesta de un curso de Educomunicación en el aula de sexto de primaria" formula la planificación didáctica anual de una asignatura extraescolar de Comunicación Audiovisual dirigida al alumnado de sexto de primaria. La planificación incluye ocho unidades didácticas de diferentes especialidades de la Comunicación Audiovisual, que son: "Introducción a la Comunicación Audiovisual", "La radio", "El cine", "La televisión", "La publicidad", y "Plataformas web y redes sociales. También se incluye una muestra de la experiencia de aplicar una de las unidades en un entorno educativo real.
Resumen: The professional project "Proposal of an Educommunication course in the sixth grade classroom" presents the annual didactic program of an extra-curricular subject of Audiovisual Communication aimed at students of sixth grade. The planning includes eight didactic units of different specialities of the Audiovisual Communication, which are: "Introduction to Audiovisual Communication", "Audiovisual Language", "Radio", "Cinema", "Television", "Publicity" and "Web platforms and Social Networks". The project also includes a sample of the experience of applying one of the didactic units in a real educational environment.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Comunicació Audiovisual [2501928]
Plan de estudios: Graduat o Graduada en Comunicació Audiovisual [968]
Documento: Treball de projecte ; bachelorThesis ; Text
Materia: Comunicació audiovisual ; Ensenyament ; Unitats de programació76 p, 1.8 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Ciencias de la Comunicación. TFG

 Registro creado el 2018-10-01, última modificación el 2018-10-20   Favorit i Compartir