Una mirada periodística al diàleg interreligiós
Martín Oliveras, Anna
Gayà Morlà, Catalina, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Date: 2018
Description: 82 pag.
Abstract: Aquest document no és un treball d'investigació acadèmica: és un projecte escrit que intenta explicar, des de l'òptica i estil periodístics, la complexitat del diàleg interreligiós, la importància que ha anat guanyant, també a escala internacional, i el que pot aportar (o no) en una societat com la catalana, plural i diversa. Esdevé una manera més de donar veu a una sèrie d'actors que treballen diàriament a Catalunya per la concòrdia entre les diferents confessions religioses que hi coexisteixen. I de veure què queda encara per millorar i per què tot aquest món és per a la majoria desconegut.
Abstract: Este documento no es un trabajo de investigación académica: es un proyecto escrito que intenta explicar, desde la óptica y estilo periodísticos, la complejidad del diálogo interreligioso, la importancia que ha ido ganando, también a escala internacional, y lo que puede aportar (o no) en una sociedad como la catalana, plural y diversa. Es una manera más de dar voz a una serie de actores que trabajan diariamente por la concordia entre las diferentes confesiones religiosas que coexisten en Catalunya. Y de ver qué queda todavía por mejorar y por qué este mundo es para la mayoría desconocido.
Abstract: This document is not an academic investigation: it is a project that tries to explain, from a journalistic view and style, the complexity of interreligious dialogue, the importance it has been gaining, also in the international scenario, and what it can provide (or not) to a society such as the Catalan one, plural and diverse. It is another way to give voice to a group of actors who work daily in order to achieve concord between all different religious comunities that co-exist in Catalonia. And a way to see what it still has to improve and why this world is unknown for the majority.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Periodisme [2501933]
Study plan: Graduat o Graduada en Periodisme [971]
Document: Treball de projecte ; bachelorThesis ; Text
Subject: Cohesió social ; Catalunya ; Diàleg interreligiós ; Periodisme ; Religió ; Diversitat82 p, 3.6 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Communication Studies

 Record created 2018-10-23, last modified 2019-02-05   Favorit i Compartir