Quan els macacos vivien a la península Ibèrica
Alba, David M.. (Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont)

Títol variant: Cuando los macacos vivían en la Península Ibérica
Títol variant: When macaques lived in the Iberian Peninsula
Data: 2018
Resum: Un equip de paleontòlegs liderats pel Director de l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP), David M. Alba, ha descrit a la revista Journal of Human Evolution restes dentàries de fa 5 milions d'anys que representen el registre més antic de macacos a la península Ibèrica després de la Crisi de Salinitat Messiniana de finals del Miocè.
Resum: Un equipo de paleontólogos liderados por el Director del Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP), David M. Alba, ha descrito en la revista Journal of Human Evolution restos dentarios de hace 5 millones de años que representan el registro más antiguo de macacos en la Península Ibérica después de la Crisis de Salinidad Messiniense de finales del Mioceno.
Resum: A team of paleontologists led by the Director of the Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP), David M. Alba, has described in the Journal of Human Evolution 5-million-years-old dental remains that represent the oldest record of macaques in the Iberian Peninsula after the Messinian Salinity Crisis at the end of the Miocene.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Desembre 2018, p. 1-3, ISSN 2014-6388



Català
3 p, 871.9 KB

Español
3 p, 466.2 KB

English
3 p, 462.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències > Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2018-12-18, darrera modificació el 2024-04-03



   Favorit i Compartir