Las levaduras en los alimentos : ¿buenas amigas, peores enemigas?
Peinado, J. M. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología y Parasitología)
De Silóniz, M. I. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología y Parasitología)
Wrent, P. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología y Parasitología)
Rivas, E. M. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología y Parasitología)
Gil de Prado, E. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología y Parasitología)
Esteban, O. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología y Parasitología)
Vera, J. F. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología y Parasitología)
Data: |
2016 |
Resum: |
Oportunidades que las nuevas tecnologías en la producción de alimentos ofrecen a las levaduras (y a los zimólogos que las estudian). |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Llengua: |
Castellà |
Document: |
Comunicació de congrés |
Matèria: |
Microbiologia alimentària |
Publicat a: |
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, XV (2016) |
Col·lecció MRAMA DDD: https://ddd.uab.cat/collection/mrama
El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca >
Documents dels grups de recerca de la UAB >
Centres i grups de recerca (producció científica) >
Ciències de la salut i biociències >
Workshop MRAMAContribucions a jornades i congressos >
Ponències i comunicacions >
Ponències i comunicacions de la UAB
Registre creat el 2019-01-28, darrera modificació el 2022-09-19