Las levaduras en los alimentos : ¿buenas amigas, peores enemigas?
Peinado, J. M. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología y Parasitología)
De Silóniz, M. I. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología y Parasitología)
Wrent, P. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología y Parasitología)
Rivas, E. M. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología y Parasitología)
Gil de Prado, E. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología y Parasitología)
Esteban, O. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología y Parasitología)
Vera, J. F. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología y Parasitología)

Data: 2016
Resum: Oportunidades que las nuevas tecnologías en la producción de alimentos ofrecen a las levaduras (y a los zimólogos que las estudian).
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Comunicació de congrés
Matèria: Microbiologia alimentària
Publicat a: Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, XV (2016)

Col·lecció MRAMA DDD: https://ddd.uab.cat/collection/mrama


8 p, 14.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Workshop MRAMA
Contribucions a jornades i congressos > Ponències i comunicacions > Ponències i comunicacions de la UAB

 Registre creat el 2019-01-28, darrera modificació el 2022-09-19



   Favorit i Compartir