Las levaduras en los alimentos : ¿buenas amigas, peores enemigas?
Peinado, J.M. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología III)
De Silóniz, M.I. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología III)
Wrent, P. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología III)
Rivas, E.M. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología III)
Gil de Prado, E. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología III)
Esteban, O. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología III)
Vera, J.F. (Universidad Complutense de Madrid. Departamento de Microbiología III)

Data: 2016
Resum: Oportunidades que las nuevas tecnologías en la producción de alimentos ofrecen a las levaduras (y a los zimólogos que las estudian).
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà.
Document: conferenceObject
Matèria: Microbiologia alimentària
Publicat a: Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, XV (2016)

Col.lecció MRAMA DDD: https://ddd.uab.cat/collection/mrama


8 p, 14.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Workshop MRAMA
Contribucions a jornades i congressos > Ponències i comunicacions

 Registre creat el 2019-01-28, darrera modificació el 2019-02-11



   Favorit i Compartir