Diseño y desarrollo de una aplicación crowd sensing oportunista - Frontend
Malaguilla Morales, Jose Mª
Robles Martínez, Sergi, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Design and development of an opportunistic crowd sensing application - Frontend
Títol variant: Disseny i desenvolupament d'una aplicació de crowd sensing oportunista - Frontend
Data: 2019-02-12
Resum: En este proyecto se ha desarrollado una aplicación Android para el reporte de incidencias que emplea un nuevo modelo de redes conocidas como redes oportunistas. Además, se ha implementado una plataforma web desde la cual se gestionan los datos generados por los usuarios del sistema. Con este proyecto, se ha buscado generalizar una prueba de concepto realizada en un trabajo anterior para el caso de uso de las votaciones electrónicas. A partir de esto, se ha obtenido una plataforma que permite la adaptación a un mayor número de casos de uso manteniendo un esquema de comunicación oportunista. Esto implica que se ha conseguido sistema de comunicación el cual permite la transmisión de mensajes cuando las redes tradicionales no se encuentran disponibles.
Resum: In this project we have developed an Android application to report incidents using a new model of networks known as opportunistic networks. In addition, a web platform has been implemented to manage the data generated by the users of the system. This project has sought to generalize a proof of concept made in a previous work for the use case of electronic voting. By doing this, we have obtained a platform that allows adaptation to a greater number of use cases while maintaining an opportunistic communication scheme. This implies that a communication system has been achieved which allows the transmission of messages when traditional networks are not available.
Resum: En aquest projecte s'ha desenvolupat una aplicació Android per al report d'incidències que utilitza un nou model de xarxes conegudes com xarxes oportunistes. A més, s'ha implementat una plataforma web des de la qual es gestionen les dades generades pels usuaris del sistema. Amb aquest projecte, s'ha buscat generalitzar una prova de concepte realitzada en un treball anterior pel cas d'ús de les votacions electròniques. A partir d'això, s'ha obtingut una plataforma que permet l'adaptació a un major nombre de casos d'ús mantenint un esquema de comunicació oportunista. Això implica que s'ha aconseguit sistema de comunicació el qual permet la transmissió de missatges quan les xarxes tradicionals no es troben disponibles.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà.
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: bachelorThesis ; Text
Àrea temàtica: Menció Tecnologies de la Informació
Matèria: Redes oportunistas ; Reporte de incidencias ; Frontend ; Android ; ReactJS ; DTN ; Crowd Sensing ; OppNet ; Xarxes oportunistes ; Report d'incidències ; Opportunistic Networks ; Incident report14 p, 3.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2019-03-13, darrera modificació el 2019-04-25   Favorit i Compartir