Reingeniería del módulo de facturación del ERP de una fábrica
Vargas Peña, Andres Jovanni
Gesa Boté, Lluís, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Re-engineering of the ERP billing module of a factory
Títol variant: Reenginyeria del mòdul de facturació de l'ERP d'una fàbrica
Data: 2019-02-11
Resum: Una empresa textil con una larga trayectoria a través de los años desea actualizar todo su programa de gestión de la fábrica, comercio, compras y ventas, clientes y administración interna. Para ello ha contratado a una empresa de software para desarrollar esta actualización. Desean que se tome como base la aplicación anterior y se le haga tanto un lavado de cara como una mejora en los procesos del software. Para ello, la empresa lleva los servicios al cloud y pasa el software a una aplicación web y se hace un proceso de ingeniería inversa para conocer cómo funciona la aplicación anterior y se hacen varias entrevistas con el personal para conocer el funcionamiento de la empresa y las respuestas deseadas para el usuario del software final. Yo me encargo de realizar todo este proceso en el apartado de los albaranes y las facturas de una sección de la empresa.
Resum: A textile company with a long history over the years wants to update its entire program of factory management, trade, buy and sell, customers and internal administration. For this, he has hired a software company to develop this update. They want the previous application to be taken as a basis and both a facelift and an improvement in the software processes. For this, the company takes the services to the cloud and passes the software to a web application and a reverse engineering process is done to know how the previous application works and several interviews are made with the staff to know the operation of the company and the desired answers for the end user. I am in charge of carrying out all this process in the section of the delivery notes and the invoices of a section of the company.
Resum: Una empresa tèxtil amb una llarga trajectòria a través dels anys desitja actualitzar tot el seu programa de gestió de la fàbrica, comerç, compres i vendes, clients i administració interna. Per a això ha contractat una empresa de programari per a desenvolupar aquesta actualització. Desitgen que es prengui com a base l'aplicació anterior i se li faci tant un rentat de cara com una millora en els processos del programari. Per a això, l'empresa porta els serveis al cloud i passa el programari a una aplicació web i es fa un procés d'enginyeria inversa per conèixer com funciona l'aplicació anterior i es fan diverses entrevistes amb el personal per conèixer el funcionament de l'empresa i les respostes desitjades per l'usuari del programari final. Jo m'encarrego de fer tot aquest procés en l'apartat dels albarans i les factures d'una secció de l'empresa.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà.
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: bachelorThesis ; Text
Àrea temàtica: Menció Enginyeria del Software
Matèria: ERP ; Reenginyeria ; Facturació ; Enginyeria de programari ; Telerik Reporting ; Kendo UI ; Visual Studio ; MVC ; Aplicació web ; Metodologia àgil ; Reingeniería ; Facturación ; Ingeniería de software ; Aplicación Web ; Metodologia ágil ; Re-engineering ; Billing ; Software Engineering ; Web Application ; Agile Methodology11 p, 845.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2019-03-13, darrera modificació el 2019-10-03   Favorit i Compartir