Análisis transicional del Aeropuerto Internacional Hong Kong
Gil Vidal, Santiago
Villa Hernando, Ángel, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Date: 2018
Description: 75 pag.
Abstract: Actualmente el transporte aéreo experimenta un potencial crecimiento que ha ocasionado la saturación de aeropuertos y espacios aéreos, provocando retrasos por la limitada capacidad que presentan estos elementos. En este aspecto, en el Aeropuerto de Hong Kong se prevé que en los próximos años la demanda alcance el límite de capacidad debiendo de ser ampliado. En este proyecto se analiza la puesta en marcha de las nuevas infraestructuras que se deberán ejecutar para que el aeropuerto pueda absorber la futura demanda de manera que se realice una transición fluida que no suponga una afección para la continua operativa del aeropuerto.
Abstract: Actualment el transport aeri experimenta un potencial creixement que ha ocasionat la saturació d'aeroport y espais aeris, provant retards per la limitada que presenten aquests elements. En aquest aspecte, en l'Aeroport de Hong Kong es preveu que en els pròxims anys la demanda arribi al límit de la capacitat havent de ser ampliat. En aquest projecte s'analitza la posada en funcionament de les noves nfraestructures que s'hauran d'executar per a que l'aeroport pugui absorbir la futura demanda de manera que es realitzi una transició fluida que no suposi una afecció per a la contínua operativa de l'aeroport.
Abstract: Actually, air transport is experiencing a potential growth that has led to the saturation of airports and airspace, causing delays due to the limited capacity of these elements. In this regard, in Hong Kong Airport it is expected that in the coming years the demand will reach the capacity limit and should be expanded. This project is analyzed the implementation of the new infrastructures that will have to be executed in order that the airport could absorb the future demand in a way that there is a fluid transition that does not suppose an affection for the continuous operative of the airport.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Castellà
Studies: Gestió Aeronàutica [4313785]
Series: Escola d'Enginyeria: Projectes i treballs de final de carrera. Gestió Aeronàutica
Study plan: Màster Universitari en Gestió Aeronàutica [1171]
Document: masterThesis ; Text
Subject: Aeroports ; Control del trànsit ; Aeropuert de Hong Kong75 p, 12.6 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Dissertations > Engineering. Master Theses

 Record created 2019-04-03, last modified 2020-08-08   Favorit i Compartir