El consum de fruita seca millora la qualitat del semen
Salas-Huetos, Albert (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)
Blanco, Joan (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)
Anton, Ester (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)

Títol variant: El consumo de frutos secos mejora la calidad del semen
Títol variant: Nut consumption improves semen quality
Data: 2019
Resum: Un estudi d'intervenció nutricional publicat per investigadors de la Universitat Autònoma de Barcelona i de la Universitat Rovira i Virgili demostra que menjar 60 grams de fruita seca al dia en homes que mantenen una dieta occidental (pobra en fruita i verdura i rica en greixos i carn) augmenta la quantitat i la qualitat dels espermatozoides.
Resum: Un estudio de intervención nutricional publicado por investigadores de la Universidad Autónoma de Barcelona y de la Universidad Rovira y Virgili demuestra que comer 60 gramos de frutos secos al día en hombres que mantienen una dieta occidental (pobre en frutas y verduras y rica en grasas y carne) aumenta la cantidad y la calidad de los espermatozoides.
Resum: A nutrition intervention study published by researchers from the Autonomous University of Barcelona and the Rovira i Virgili University shows that eating 60 grams of nuts per day in men who maintain a Western-style diet (poor in fruit and vegetables and rich in fat and meat) increases the quantity and quality of sperm.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Abril 2019, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 820.1 KB

Español
2 p, 217.3 KB

English
2 p, 216.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2019-04-05, darrera modificació el 2023-10-04



   Favorit i Compartir