|
|
|||||||||||||||
|
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español | |||||||||
| Pàgina inicial > Llibres i col·leccions > Llibres > Recetario de salchichería fina y conservas de carnes |
| Publicació: | Madrid Ernesto Giménez 1933 |
| Descripció: | 56 pag. |
| Drets: | Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. |
| Llengua: | Castellà |
| Col·lecció: | Publicaciones de "La Carne" / Revista técnica quincenal ; 4 |
| Document: | Llibre ; Text |
| Matèria: | Embotits ; Elaboració ; Receptari |
56 p, 17.6 MB |