Recetario de salchichería fina y conservas de carnes
Ahlert, Otto
Weber-Dubois, Juan (traductor)

Publicació: Madrid Ernesto Giménez 1933
Descripció: 56 pag.
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Castellà.
Col·lecció: Publicaciones de "La Carne" / Revista técnica quincenal ; 4
Document: book
Matèria: Embotits ; Elaboració ; Receptari



56 p, 17.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Llibres > Llibres històrics de veterinària

 Registre creat el 2019-05-23, darrera modificació el 2019-05-24



   Favorit i Compartir