Fa olor de vainilla! : La UAB desenvolupa un biocatalitzador immobilitzat per a la síntesis de vanil·lina
Guillén Montalbán, Marina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)

Data: 2019
Resum: La vanil·lina és el compost aromàtic responsable de l'olor tan característic de la vainilla natural. Com la producció agrícola d'aquest compost aromàtic no és suficient per cobrir la gran demanda actual i davant l'interès per la seva producció "natural" per part de la indústria alimentària, cosmètica i farmacèutica, un grup de la UAB en col·laboració amb altres grups han desenvolupat un bioprocés per a la síntesi d'aquesta, aconseguint grans resultats.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Document: article ; divulgació ; publishedVersion
Publicat a: UAB divulga, Maig 2019, p. 1-3, ISSN 2014-6388



3 p, 120.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2019-05-23, darrera modificació el 2020-08-08



   Favorit i Compartir