Gabinets de Premsa i Comunicació [103121]
Recoder Sellarés, María José
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Additional title: Press and Communications Offices
Additional title: Gabinetes de Prensa y Comunicación
Date: 2019-20
Abstract: Els principals objectius que es proposa aquesta assignatura són els següents. - Conèixer la rellevància dels Gabinets de Comunicació per a la la difusió de l'activitat que desenvolupen les Organitzacions a l'exterior però també internament per als seus treballadors. - Conèixer l'estructura estàndard d'un Gabinet de Comunicació, per si se n'ha de crear un o integrar-s'hi per formar part de la plantilla. - Aprendre els sistemes de difusió de la informació, interna i externa, dels Gabinets de comunicació i dominar-ne les tècniques (redacció, preparació d'actes, creació d'agenda, etc. ). - Saber quins són els elements a tenir en compte per a l'elaboració d'un pla de comunicació. - Tenir elements de judici per saber gestionar les crisis informatives de la Organització. - Valorar l'ètica de la comunicació, la deontologia periodística i les relacions professionals entre els Gabinets de Comunicació i els seus públics.
Abstract: Los principales objetivos que se propone esta asignatura son los siguientes. - Conocer la relevancia de los Gabinetes de Comunicación para la difusión de la actividad que desarrollan las Organizaciones en el exterior pero también internamente para sus trabajadores. - Conocer la estructura estándar de un Gabinete de Comunicación, por si se ha de crear uno o integrarse para formar parte de la plantilla. - Aprender los sistemas de difusión de la información, interna y externa, de los Gabinetes de comunicación y dominar las técnicas (redacción, preparación de actos, creación de agenda, etc. ). - Conocer los elementos a tener en cuenta para la elaboración de un plan de comunicación. - Tener elementos de juicio para saber gestionar las crisis informativas de la Organización. - Valorar la ética de la comunicación, la deontología periodística y las relaciones profesionales entre los Gabinetes de Comunicación y sus públicos.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Periodisme [2501933]
Study plan: Graduat o Graduada en Periodisme [971]Català
8 p, 117.2 KB

Anglès
7 p, 112.8 KB

Castellà
8 p, 116.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-06-21, last modified 2020-02-29   Favorit i Compartir