Crítica textual [100589]
Valdés, Ramón
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Títol variant: Textual Criticism
Data: 2019-20
Resum: Són objectius específics i formatius de l'assignatura: 1. Conèixer les principals fases històriques i tendències de la Crítica Textual. 2. Conèixer i aplicar el mètode de la Critica Textual i de les seves principals orientacions actuals. 3. Diferenciar els tipus d'errors que es produeixen en la transmissió de textos. 4. Analitzar problemes de transmissió textual diversos. 5. Aplicar mètodes i principis de la Crítica textual i de les orientacions actuals en la resolució dels problemes textuals i la fixació de textos literaris. 6. Conèixer les necessitats i estratègies d'anotació i aclariment del text literari. 1 6. Conèixer les necessitats i estratègies d'anotació i aclariment del text literari. 7. Conèixer l'especificitat i la validesa dels mètodes per a enfrontar-se a textos de diferents èpoques.
Resum: Los objetivos formativos y específicos de la materia son: 1. Conocer las principales fases históricas y tendencias de la crítica textual. 2. Conocer y aplicar el método de la Crítica Textual y sus principales orientaciones actuales. 3. Distinguir entre los tipos de errores que se producen en la transmisión de textos. 4. Analizar diferentes problemas de transmisión textual. 5. Aplicar métodos y principios de crítica textual y orientaciones actuales en la resolución de problemas textuales y el establecimiento de textos literarios. 6. Conocer las necesidades y estrategias de anotación y aclaración de textos literarios. 7. Conocer la especificidad y la validez de los métodos de trabajo en textos de diferentes períodos. 1.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Llengua i Literatura Espanyoles [2500248]
Pla d'estudis: Grau en Llengua i Literatura Espanyoles [808]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 101.9 KB

Anglès
4 p, 101.7 KB

Castellà
4 p, 101.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-05, darrera modificació el 2023-04-27



   Favorit i Compartir