Fonaments de sociologia [101105]
Mora Malo, Enrico
Verdaguer Lozano, Josep
Sorde Marti, Teresa
Serradell Pumareda, Olga
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

Additional title: Fundamentals of Sociology
Additional title: Fundamentos de sociología
Date: 2019-20
Abstract: Amb aquesta assignatura es pretén introduir l'alumnat en la perspectiva sociològica, tot facilitant-li les principals eines conceptuals que ens aporta la teoria sociològica clàssica i que ens permeten aproximar-nos a la comprensió dels fenòmens socials en tota la seva complexitat. La sociologia considera els fets socials d'una manera científica (per tant, metòdica i sistemàtica), diferent del sentit comú, amb l'objectiu d'arribar a conèixer unes lògiques de funcionament que la major part de les vegades són latents o amagades. Alhora també tenim per objectiu contribuir a la formació de l'alumnat en la Competència Transversal en Perspectiva de Gènere a través de les activitats d'aprenentatge i els continguts de l'assignatura.
Abstract: Con esta asignatura se pretende introducir al alumnado en la perspectiva sociológica, facilitándole las principales herramientas conceptuales que nos aporta la teoría sociológica clásica y que nos permiten aproximarnos a la comprensión de los fenómenos sociales en toda su complejidad. La sociología considera los hechos sociales de una manera científica (por tanto, metódica y sistemática), diferente del sentido común, con el objetivo de llegar a conocer unas lógicas de funcionamiento que la mayor parte de las veces son latentes o escondidas. Asimismo también tenemos por objetivo contribuir a la formación del alumnado en la Competencia Transversal en Perspectiva de Género a través de las actividades de aprendizaje y los contenidos de la asignatura.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Sociologia [2500262] ; Ciència política i gestió pública [2500259]
Study plan: Grau en Sociologia [1361] ; Grau en Ciència Política i Gestió Pública [1362]Català
5 p, 105.1 KB

Anglès
5 p, 103.3 KB

Castellà
5 p, 104.4 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-05, last modified 2021-06-13   Favorit i Compartir